Banner


Mothers Against Sex Association
KannetTekstitKuvatÄänet
Hiljaiset Levyt

Bio Disko In English
Tyyli: Rankkaa kitarameteliä
Kotikaupunki: Turku
Jäsenet: Diskografia:

M.A.S.A. photoM.A.S.A. syntyi Turussa 1994, kun neljä useammassa sopassa (mm. HC Andersen, Kumikristus, Mahtavat Lämpöpussit, Odessa Portaat, Psychoplasma, Shoplifters, jne.) keitetty kaveria havaitsivat omalle hyvinvoinnilleen välttämättömäksi uuden bändin perustaminen.

Yhtyeen alkuperäinen tavoite oli "tuottaa jonkinlaista meteliä", mutta treenien myötä ja hiukan myöhemmin muutaman henkilöstövaihdoksen siivittämänä bändin linja eli ja etsi omaa uomaansa. Kun lopulta Tommi Saha tuli bassoon ja toi mukanaan lisä rosoisuutta soundiin, sekä Paulina Ahokas laajensi viulullaan ja äänellään yhtyeen värikarttaa oli lopullinen linja löytynyt Shut up and Look Stupid levyn ilmestymisen jälkeen.

Muutamia hauskoja hyppäyksiä normaalista sähköisestä kitaraväännöstä yhtye on tehnyt: Down By The Laituri festivaaleilla 1997 yhtye esiintyi 12 hengen kokoonpanolla (mukana mm. Ilpo Panasonicista ja Teho Ismo Alangon bändistä) ja esitti puolituntisen jungle-industrial-noise teoksen One Second. Syksyllä 1997 M.A.S.A. teki monien ällistykseksi biiseistään akustisen setin, jota on tarkoitus jatkossakin esittää silloin tällöin.

Yhtyeen ensimmäinen single Hiljaisille Levyille Pause / I'll be Your Sister ilmestyy huhtikuun alussa. Tuo B-puolihan on yhtyeen näkemys Mötorheadin alkupään vähemmän tunnetusta klassikosta.

Kaunis karhu
[ Levykauppa ][ Yhtiö ][ Kataloogi ][ Bändit ][ Arkisto ][ PunkNet77 ][ In English ]


Psykedeelinen kameleontti ajaa paalujunttaa